Reviews

Murielle

Het is een buitengewone belevenis je door Andrews hands te laten stromen. Na slechts 1 behandeling was de pijn die ik maanden meedroeg in m’n schouder, weg.

Er beweegt heel wat vanbinnen, wat precies kan ik niet echt zeggen, maar voor mij voelt het wonderbaarlijk aan.  Ook bij mama die erg voorovergebogen liep, was de ervaring onvoorstelbaar, ze kon de volgende dag haar rug weer recht houden. Andrew, je gouden hart maakt de connectie met het universum alleen maar krachtiger en echter.

Dankjewel, zo blij jou gevonden te hebben…

I’m in for more…

 
Katrien
(herstellend van burn-out)
 
Ik denk dat er nu 2 weken tussen zit tussen onze ontmoeting.
Het is de afgelopen weken fantastisch gegaan.
Er zijn dingen beginnen stromen, ik moest er geen moeite voor doen, het kwam vanzelf op mijn pad.
Zalig vond ik het!
Energie ten over, wat een zalig gevoel!
Nu voel ik wat weerstand, angst.
gelukkig heb ik de kennis dat ik weet dat dit even een remming is om alles even goed te bekijken. Om even te vertragen in de sneltrein waarop ik zat. Het was eerst een shock. O neen, ik voelde me onzeker, onveilig, zeggen die mensen wel de waarheid, voor wie is het de waarheid, wie heeft hier profijt van enz.
Tijd om even terug te gaan naar mijn innerlijke ik.
Wat wil ik bereiken, wat zijn mijn waarden en normen die ik zeker wil hanteren. Geld verdienen en dan geen tijd meer hebben voor de kinderen? Mezelf kapotwerken om de rekeningen te kunnen betalen? Ook al doe ik dit werk graag?
Dit is nu het punt waar ik tot nu toe op ben geland.
Morgen ga ik mediteren en is kijken wat ik nodig heb, wat voelt er voor mij goed.
De maand december is vrij druk voor me maar ik heb me voorgenomen om vaker bij jou langs te komen, het doet me gewoon goed om de energiestroom te voelen.
 
Edina
 
Edina kwam naar mij met rugproblemen waaronder hernia (l3-l4 discusextrusi, posterieure protrusie van discus L4 L5, stenose van L5 S1) en ook artrose.
Bovendien lijdt ze aan spasmofilie.
 
Mailtje van Edina na de eerste behandeling:
 
“Ik ben heel blij dat het universum mij naar u toe heeft gestuurd 😃.
Even over zaterdag na de behandeling:
Toen ik thuis kwam heb ik wat gegeten en ging even liggen. Ik was heel erg moe maar kon niet slapen. Ik voelde mij zwaar en had wat hartkloppingen. Iets later opgestaan weer wat gegeten en weer liggen. Laat in de namiddag ging ik douchen. Ik voelde geen pijn meer in mijn rug,  die ene hevige pijn is weg. Mijn hele lichaam deed pijn (spieren), zelfs met zachte aanraking deed mijn huid pijn (net als bij de griep). 
Zondag: 
Heel laat opgestaan (uitgeslapen).
Spierpijn was minder. 
Nog steeds vermoeiend maar beter dan zaterdag, maar beetje vermoeiend ademen. In de namiddag ging ik een uurtje wandelen en voor de rest rust gepakt. 
Ik dacht, ik deel het met u. Dan weet u dat het heeft gewerkt en dat mijn pijn weg is. 
Ik ben heel blij met het goede resultaat 😃!”
 
Update na 2 behandelingen (3 weken later):
 
Na de pijn in de rug is nu ook de uitstralingspijn naar het been verdwenen. De huisarts nam het woord ‘mirakel’ in de mond, weliswaar zonder weet te hebben van de alternatieve behandeling. Zowel de huisarts als de specialist hadden eerder aangedrongen op een noodzakelijke rugoperatie.
 
(Edina’s contactgegevens zijn op vraag verkrijgbaar)
 
Greet
 
Dag Greet, hoe gaat het met de knie ondertussen? Nog verbetering gemerkt?
 
Dag Andrew, met mijn knie gaat het goed. Elke dag voel ik nog beterschap.
 
(Greet heeft een knieprothese gekregen, maar haar lichaam leek in verzet te gaan tegen de nieuwe knie. Aanhoudend ontstekingen, zwellingen en toenemend littekenweefsel zorgden voor veel pijn en immobiliteit)
 
Mila
 
Het leven ontvouwt zich in vele lagen. De laatste tijd steeds iets vaker.
 
Hierdoor trok Andrew mijn nieuwsgierigheid.
Dat ik voor rugklachten bij Andrew terecht zou kunnen, die ik kende als computerspecialist, had ik niet voorzien.
 
Op fysiek niveau had ik last van een acute lumbago.
Dit is een terugkerend fenomeen in mijn leven. Vaak in de lente.
De eerste keer toen ik een lumbago had stamt uit de tijd dat ik zonder enige steun of herkenning van thuis zelfstandig mijn studies volhardde.
Alsof mijn lichaam zich dit oud emotioneel stuk blijft herinneren op die plek. 
Een oud stuk waarin ik heel hard op mijn tanden moest bijten om zonder steun toch voor mezelf op te komen. 
 
Ik probeer te doorgronden welk emoties mij er de laatste dagen lamgeslagen hadden, want rugklachten komen meestal niet onaangekondigd.
Het is de psoas spier die zich geleidelijk samentrekt als een bang beestje.
 
Zou het helpen als ik achterhaal en doorvoel in welke laag dit pijnpunt nog wordt getriggerd? 
In de fysieke laag zal het werken in de tuin er wel voor iets tussen zitten, maar ik zie mezelf als samenhangend geheel. Als een ziel woonachtig in dit prachtig lijf. Een reiziger op ontdekking naar zichzelf in relationele, persoonlijke, fysieke, emotionele, mentale en spirituele stukken.
Deze stukken reflecteren zowel in mijn binnen als buitenwereld. Zowel individueel als collectief.
 
Een beetje onwennig stond ik met mijn rug scheef bij Andrew.
Ik besloot dat het comfortabeler was om te gaan liggen.
Terwijl ik lang uitgestrekt op mijn buik lag, probeerde ik te volgen waar Andrew zijn handen zonder aanraking waren.
Ik besloot enkel op mijn ademhaling te letten en gedachten te laten passeren.
Zo kon ik een gevoel van warmte, van trekken, duwen en loskomen ervaren.
Bij de pijnplek onderaan mijn rug voelde het net alsof er pijnbubbeltjes openbarstten.
 
Na zo’n half uurtje voelen en gewaarworden kwam ik rechtop.
Ik merkte dat de verkrampte houding waarmee ik binnen was gekomen, weg was. Ik kon weer vrij ademen en mijn bekken stond terug recht!
De nacht die erop volgde kon ik terug probleemloos draaien en pijnloos niezen.
Wauw, dit heeft echt gewerkt! De volgende dagen deed ik het nog rustig aan met bukken en zitten, en rustte nog wat vaker dan anders.
 
Dit resultaat na slechts één sessie vind ik wonderbaarlijk knap.
 
Dankjewel Andrew.
 
Joni
 

Ik heb Andrew zijn healing leren kennen doordat we op het werk aan de praat zijn geraakt. Ik had reeds een traject van kinesitherapie en osteopathie achter de rug. Helaas keerde de pijn in mijn heup en mijn schouder steeds terug. Ik sta open voor verschillende soorten therapie voor verlichting van deze pijnen. Na met Andrew hierover gepraat te hebben wou ik graag zijn healing proberen, met het idee “baat het niet dan schaadt het niet”.

Tijdens de healing voelde ik trilling en warmte op de plekken die hij behandelde. Vreemd, dacht ik de eerste keer, we zien wel wat het geeft. De dag zelf had ik nog pijn aan mijn heup en mijn schouder, maar de dagen nadien ging de pijn stilletjes aan minderen. Helaas nog niet helemaal weg. Ondertussen heb ik al een aantal sessies gedaan en merk ik dat de pijn sneller wegtrekt en ook langer wegblijft. Wanneer ik voel dat de pijn terug op komt (wat bij mij ook hormonaal en stress gerelateerd is) trek ik aan Andrew zijn mouw 🙂 en weet ik dat er nadien verlichting is.

Anita
 

Het resultaat van een val op het werk was een rotator cuff ruptuur aan beide schouders. De “klassieke” geneeskunde (operatie, pijnkliniek, medicatie,…) heeft geen afdoende antwoord op de aanhoudende chronische pijn als gevolg. Toevallig kwam ik in contact met Andrew, die een behandeling healing dmv  magnetiseren voorstelde. Na enige aarzeling en scepsis ben ik toch gegaan, en het resultaat is opmerkelijk. De pijn is nu draaglijk en mijn levenskwaliteit is opmerkelijk verbeterd. Met dank aan Andrew.

Elise
 
Dankzij Andrew kan mijn mama haar kleinkind (mijn dochter) terug oppakken.

 

Michel

Ondanks dat ik er toch wat sceptisch tegenover stond heb ik toch een afspraak gemaakt om eens te bekijken wat dit juist was en of ik daadwerkelijk iets ging gewaar worden.
Tot mijn eigen verbazing ben ik wel degelijk iets gewaar geworden. Wat ook zeer opmerkelijk was dat ik eigenlijk voor mijn schouder kwam, maar meer gevoeld heb in mijn nek. Waar ik ook een probleem heb, maar dit niet gezegd had. Dus het is niet bij die ene sessie gebleven.
Ik ben er wel van overtuigd dat dit mij voor een deel geholpen heeft. Ik moet in ieder geval minder naar de osteopaat. Dus ik zou zeggen geef vooral andere behandelingen ook niet zo maar op, probeer eens of het wat voor u kan betekenen of niet. Baat het niet dan schaadt het niet en in het laatste geval heb je dan nog altijd de sympathieke en open minded babbel met Andrew gehad!

Linda

Onze hond Lou sukkelde al een paar maanden met haar maag-darm stelsel. Na verschillende medicatiekuren en weinig beterschap wou ik toch iets anders proberen. Zo kwam ik terecht bij Andrew van Qiflow. Hij deed de behandeling bij ons thuis. Lou was direct enthousiast en Andrew liet haar eerst aan zijn handen ruiken. Hij laat erna gedurende een 20 tal minuten zijn handen over haar lichaam gaan zonder aanraking. Lou laat hem rustig begaan en kijkt af en toe even op. Na een tijdje valt ze in slaap. We hebben nu 3 sessies gedaan en Lou heeft sindsdien geen medicatie meer nodig gehad. Ze is ook opmerkelijk veel speelser en levendiger.

Rita

Hallo Andrew goedemorgen, ik wil je niet storen daarmee efkes dit bericht, ik heb gisteren nadat ik bij u geweest was weer een slaapmomentje gehad, tegen de avond heb ik het ongelooflijk kou gehad wat toch enkele uren geduurd heeft, maar sinds lang heb ik zonder zere benen geslapen, dus ik wou het je efkes laten weten, groetjes Rita

Dag Rita, hoe is het met jouw knieën, nu enkele dagen later? Groetjes Andrew

Hey Andrew, de pijn is stukken beter, ik heb de indruk dat het nog verbetert, helemaal weggaan zal niet meer maar de schouder is ook de pijn grotendeels weg, dus ik wacht efkes af, moet volgende week naar Klina.
 

Elle

“Laat maar eens zien wat je kan,” zei ik lachend van de pijn: “Baat het niet dan schaadt het niet, op deze voet zal ik toch een week niet kunnen lopen.” Andrew legde zijn handen boven mijn enkel en begon ze te bewegen. Mijn voet werd warm en koud en begon hoe langer hoe meer pijn te doen. Ik weet nog steeds niet wat hij deed, maar het was raar! Daarna droeg me naar binnen waar ik kon rusten (wees gerust dat zal hij niet bij iedereen doen 😉). De volgende dag kwam ik uit mijn bed en was vergeten wat er de dag ervoor was gebeurd. Pas toen ik mijn schoenen zag staan wist ik het weer. “Juist… gisteren kon ik niet op mijn voet staan van de pijn en vandaag voel ik niets meer.”

Dit is één van de vele anekdotes die ik van al die jaren zou kunnen vertellen. Armen, benen, schouders, nek, allemaal zijn ze de revue gepasseerd, soms met verbazingwekkende resultaten, soms ook wat minder. Wat mij betreft in ieder geval een aanrader!