Tarieven

De prijs van een intake + behandeling is 60 euro en neemt ongeveer een uur in beslag.

De prijs van opvolgbehandelingen zijn afhankelijk van de problematiek omdat niet altijd evenveel tijd vereist is om een behandeling af te ronden. 

Bij lokale klachten zoals bij blessures, rugklachten, wordt eerder plaatselijk behandeld ipv het gehele lichaam, waardoor een opvolgbehandeling slechts een half uur in beslag neemt. De prijs hiervoor bedraagt dan 35 euro.

Bij klachten waarbij het gehele lichaam energetisch wordt behandeld, zoals bij oa burn-out, fibromyalgie, CVS, MS, lichamelijke en/of emotionele uitputting, angstklachten,… is een half uur ontoereikend om het gewenste resultaat te bekomen en is de prijs 60 euro.

Eerder werkte ik tegen een vrije bijdrage, maar dit werkt contraproductief in die zin dat ik zoveel mogelijk mensen met mijn behandelingen wil helpen. De enige manier om hier meer tijd aan te spenderen is het vragen van een vast tarief om zo mijn vaste job af te kunnen bouwen en toch een leefbaar inkomen te genereren. 

Je kan het ook zo bekijken: eigenlijk betaal je voor mijn tijd. De behandeling zelf is een liefdevol gebaar van mens tot mens, wat zich niet in geld laat uitdrukken.

Ik hanteer eventueel wel een sociaal tarief voor degenen die het financieel moeilijk hebben. Contacteer mij gerust voor de mogelijkheden.